Bedrijven

Opleidingen, vorming & training voor medewerkers 

Als professioneel studiebegeleidingskantoor biedt ESTUDIO ook bedrijfsopleidingen gericht op het verhogen van de kennisdatabank van elk bedrijf.

  • Individuele taalopleidingen: Nederlands, Frans, Engels, Duits
  • Individuele IT-opleiding: Microsoft (Excel en Word) en programmeerlessen
  • Kennis in boekhouden versterken 
bedrijfsopleidingen

Meer info ?

0473 85 95 10

Coachingtraject

Binnen ESTUDIO Hoger begeleiden we studenten via een integrale studieaanpak naar de beste versie van zichzelf.

Vanuit een motiverende studiebegeleiding en gedegen vakbegeleiding coachen we hogeschool- en universiteitsstudenten in hun obstakels binnen hun professionele of academische bachelor richting het behalen van hun diploma.

Vakbegeleiding

Ervaar je binnen je hogere studies 1 of meerdere struikelvakken?

ESTUDIO Hoger helpt hogeschool en universiteitsstudenten via gedegen vakbegeleiding te slagen voor de moeilijkere vakken.

Je volgt bij ons op ESTUDIO een-op-een of in kleine groepen via vaste weekafspraken lessen bij een teambegeleider die je op pedagogische wijze vakinhoudelijk begeleidt.

Thesisbegeleiding

‘Help ik moet thesissen!’

Het schrijven van een thesis vergt andere vaardigheden dan het studeren van een cursus. Vaak weten studenten niet wat de juiste aanpak is en schuiven ze het schrijven van hun thesis op de lange baan.

Binnen ESTUDIO Hoger bieden we studenten dan ook de mogelijkheid om hun thesis succesvol aan te pakken onder begeleiding van een ervaringsdeskundige thesisbegeleider.

De professionele coaching verloopt via vaste (online) sessies en omvat het opstellen van een onderbouwde structuur, opmaak en opvolging van planning en deadlines en concrete tips betreffende literatuurstudie en wetenschappelijke schrijfstijl. Gezien de gevergde expertise zijn de plaatsen beperkt.

Kom eens langs

 Kortrijksesteenweg 788 te Gent

Contacteer ons

Nieuwe studenten Hoger

0473 85 95 10
maud@estudio.be

Nieuwe studenten Bouw en Ingenieur

0497 53 69 55
daivy@estudio.be