ESTUDIO is een professioneel studiebegeleidingskantoor in Gent dat in 2008 door Maud Vercauteren Drubbel werd opgericht. Ze studeerde af als Communicatiewetenschapper aan de Gentse Universiteit en vulde haar studies aan met een economische opleiding aan de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen (GAS) en een Master Opleiding in Marketing Management aan de Vlerick School Gent. Maud gaf jaren zelf bijles en bouwde ESTUDIO uit tot een volwaardig, professioneel studiebegeleidingskantoor dat vandaag als referentie en maatstaf wordt gebruikt binnen de wereld van studiebegeleiding.

In juni 2018 neemt Maud ook Daivy Dewaele mee aan boord van ESTUDIO met het oog op verdere uitbreiding van ESTUDIO Hoger Onderwijs. Daivy studeerde af als industrieel ingenieur in de biowetenschappen, maar zijn sterke economische interesse dreef hem al snel in de richting van de financiële sector, waar hij carrière maakte als zelfstandig ondernemer. Na jarenlang in de bank – en verzekeringssector gewerkt te hebben, vond Daivy dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. In 2015 kwam hij in contact met ESTUDIO. Het lesgeven en het werken met studenten gaf Daivy dusdanig veel voldoening, dat hij uiteindelijk besloot het roer volledig om te gooien en integraal te kiezen voor ESTUDIO.

Als studiebegeleidingskantoor met jarenlange ervaring staat ESTUDIO garant voor een professionele, pedagogisch onderbouwde en individuele aanpak waarbij de student steeds centraal staat.

Onder de expertise van Maud, Daivy en hun team is ESTUDIO uw oplossing voor elk studieprobleem van elke student en elke ouder. 

Humaniora

ESTUDIO focust zich op de begeleiding van humaniorastudenten van de 1e tem 3e graad.

Door onze all-in-one begeleiding (studie, bijles en coaching) geven we structuur en regelmaat aan studerende jongeren.

Hierdoor verhogen niet alleen hun slaagkansen maar ook hun motivatie.

Hoger Onderwijs

ESTUDIO focust zich op de begeleiding van hogeschool- en universiteitsstudenten.

We bieden studenten een integrale begeleiding waarbij we in samenspraak met student en ouders een begeleiding uitwerken op maat.

Hiermee streven we naar zelfstandig studeren en maximaliseren we de slaagkansen.

Advies

Naast studiebegeleiding biedt ESTUDIO ook advies omtrent uw studies alsook extra opleidingen aan voor zowel studenten als bedrijven.

We ondersteunen ook studenten bij hun studiekeuze door de afnamen van studiekeuzetests.

Wanneer studenten nadenken over de internationale mogelijkheden, bieden wij ook een breed kader aan ondersteuning aan.

Kom eens langs

 Kortrijksesteenweg 788 te Gent

Contacteer ons

Nieuwe studenten Hoger

0473 85 95 10
maud@estudio.be

Nieuwe studenten Bouw en Ingenieur

0497 53 69 55
daivy@estudio.be